jodå så att

Nu var det längesen jag skrev igen. =/

I onsdags var jag med Oskar på utvecklingssamtal. Jag blir sååååå varm om hjärtat! dom hade bara positiva saker att säga om honom! Jag VET ju att han är duktig i skolan och en bra kompis och leker med alla osv men jag blir så stolt när någon berättar det för mej!=) Min stora kille<3

I fredags var vi i linde och började handla lite julklappar. Jag har köpt lite innan oxå och jag tror att vi börjar bli klara. Men jag väntar på posten så jag får göra iordning klaparna till alla mina fina vänner=)=)=)
Dop har vi hunnit med oxå! Det gick kanonbra att sjunga! Även om jag var så nervös att jag stod och skakade....! Men jag är nöjd med min insats;).
Ni var så fina Andreas, Moa och Junie!!!! Superduktig var hon lilla tjejen!

Idag ska jag följa med Oskar på 6-års läkarbesök så det blir inge kyrkis. Men på onsdag ska jag minsann dit. Det är ju sista för terminen. Och nästa termin ska jag jobba! Shit vad fort de går.....

Det skulle vara kul om ni som läser lämnade en liten kommentar så jag får se vilka ni är. Jag vet att det är en hel hög!!=)

huj huj!!!

Börjar jag bli gammal?

Låg och funderade igår kväll på om jag börjar bli gammal? Jag har blivit så ordningssam! De som känner mig vet att jag egentligen INTE är den som har så mycket ordning och reda hemma......=) tex. så i princip varje kväll så springer jag runt och plockar undan överallt (inklusive Oskars rum som jag inte orkade göra så ofta förut. Han har Pokemon kort till en förbannelse!!!), diskar flaskor, kokar vatten.... osv. Och sen innan jag somnar så ligger jag och går igenom  i huvet hur jag ska lägga upp morgondagen: vakna halv sju, väcka Oskar, göra frukost, väcka Alice. osv osv. Jag har alltid klockan på halv sju! Jag går aldrig upp halv sju! Möjligtvis sju..... men går jag upp senare så spricker min planering och vi får stressa som bara den! Och bäddar sängen gör jag också!!! Den var typ aldrig bäddad förut...... SÅ: börjag jag bli till åren eller är det bara det faktum att jag nu är tvåbarnsmamma och gör detta för att vardagen ska funka och allt ska gå så smärtfritt som möjligt? Eller är det så att det här bara är en period som går över? =) haha! Så kanske det är? VAD TROR NI??

Jag och Alice tog en liten promenix efter att vi lämnat Oskar i skolan. Riktigt skönt var det trots det otroligt "vackra" vädret! Sen var vi hemma en stund och fikade med L&M. Efter det åkte vi ner och vägde och mätte! Nu väger Alice 5765g och är 60cm lång!!  Stora tjejen!!



Dagens:

Mat: Hemmagjord pyttipanna
Fundering: Börjar jag bli gammal?
Uttryck: "Vrånghetens afton!"
Vill ha: En kökslampa, ny tvbänk, bakmaskin, fina kläder, snö........
Film: Johan Falk (minns inte vilken av dom)
Färg : röd
Bild:




PussÅhej!!!

Fiiiit väder!!!=)

Varför måste det regna?:,( Vill ha snö NUUUU!!!! Det är liksom första advent på Söndag. Och bara grått grått grått..
Fyyy faaan va jag gnäller!!!=) Men visst är det lite halvtråkigt när det börjar närma sig advent och det bara regnar? Hur kul är det att hänga upp julstjärnor och ställa fram ljusstakar då? Fast iofs så blir det ju lite ljusare och mysigare då. Så får vi se på det hela.;)

Jag har blivit helt frälst i Johan Falk! Jag har helt bojkottat filmerna för jag fick för mig att dom skulle jätte billiga..... de skulle jag minsann aldrig ha gjort. Vi slog på första filmen i lördagskväll när vi skulle sova........ Igår såg vi två till=) My good vad bra dom är! Och jag tror att jag blivit hemligt förälskad i Frank Wagner också!!!;) Ikväll blir det troligtvis en film till!!!

Nästa helg är det väl premiär för "Luftslottet som sprängdes" !? Moahahahahah!!!!! gud så kul!!!!

Idag är Oskar hemma från skolan. Han är bara lite snorig och hostig men dom skulle ha utedag i dag. Alltså vara ute hela dagen i de vackra regnet=) Så jag tyckte det var bättre om han stannade hemma så han slipper bli mera förkyld. Men i morrn får han allt gå iväg till skolan!! Skrutten<3
Slänger in en bild på mina finaste<3


Mamma älskar er världens finaste ungar!!!!


På återseende!

sorry!!!=/

Vad bra det gick för mig att blogga en gång om dan.....  nå väl.....!
Idag har vi varit i linde med Lasse. Vi träffade mamma där och hon blev ju tvungen att visa barnbarnen för diverse jobbarkompisar medans jag drack kaffe(och åt en dumlebiskvi *schhh!!!*).
Har inte så mycket mer att komma med så jag ska skapa mej en egen lista!=)

Dagens:

Mat: Pastagratäng med kyckling + tsatziki bröd
Fundering: Varför får inte vårdcentralen in vaccin så det räcker till alla i Kopparberg på en gång?
Uttryck: SATFLÄSK!
Vill ha: En städerska(som kan laga mat också)
Film: Wallander - Läckan
Färg : grå
Bild:


Om någon kommer på nån fler dagens så tackar jag och tar emot!

Nu ska jag kika på nya Wallander!!!

Puss och godnatt!!!

"pööt pööt pööt!!!!"

Jag är såå dålig på att blogga men jag ska försöka bättra mig! Ett inlägg om dan ska man väl kunna få ihop!!;)

Igår blev lilla brallisen 2 månader<3 Lillskruttan. Snart är det helt slut med amningen=( men men... skrutt bestämmer=) Hoppas bara på att jag ska kunna fortsätta amma på natten men det återstår att se!

Idag fyller käre mor år! Hela 44!! ojojoj!!! Vi hade lite kalas här för henne. Det är lite smidigare att vara här. Lite mer plats. Jag och Oskar hade iaf bakat en kanonfin tårta! En prinsesstårta. Oskar fick göra lite figurer med rosa marsipan. Jag lärde honom hur man gör marsipanrosor och de va han en riktig hejare på minsann!
Och här har vi resultatet:



HAHA! Vi kanske skulle ta å köpa fagers jag och Oskar!!!=) Gubben till höger som säger: "PÖÖT PÖÖT!!" är storpotäten! Oskar har filmen "vilse i pannkakan" och mamma berättade för Oskar att när hon var liten så var hon lite rädd för storpotäten.... det tycker ju han är jätte roligt! Nån gång ville han ringa till henne och när hon svarade så sa han bara PÖÖT PÖÖT!!!! Hahahaha!!!! Han ville att hon skulle tro att det var storpotäten som ringde!! Skruttunge<3 Men för att gå tillbaka till designen av tårtan nu då så är alltså figuren med hatten alltså mormor! Det var från början en snögubbe som jag gjorde men han ville fixa till den lite. Ja just de! haha!! När han skulle göra storpotäten så sa han att han kunde ju titta på Alice och göra som hon ser ut för då blir de ju som storpotäten! hahaha!!! De va ju snällt!   =)

Men hur som helst så ett STORT GRATTIS till dig mamma!!!!




TJINGELIIINGGG!!!!

Igår!!

Idag är vi snoriga allihopa=( Alice också! Stackars liten. 

Igår var en trevlig dag!
Oskar hade Måns här och dom lekte och var så duktiga! Och så kom Lasse, Maggan, Peter och Åsa hit. Peter fyller snart år så vi hade lite födelsedagsfika här med chokladtårta, daimtårta, och kakor och bullar! ;) Camilla kom också hit och fikade. Linda kom förbi lite senare och tog en kopp the=)
Sen skulle Dennis ha pokerkväll här med en massa karlar så vi flydde till Ställdalen!
Här kommer våran Lördag i bilder:
Bilderna är klickbara.












Hos Fia blev vi bjudna på ost och kex=) Tack för de! 
När jag kom hem blev jag tvungen att köra hem en massa fulla gubbar också!


Nu ska vi laga köttfärslimpa!

Heippaa!!!!


JAG SKA BLI ALMAS FADDER<3

Idag har jag, Alice och Anna varit i Borlänge och hälsat på Josse och Alma! Jätte trevligt hade vi=) Vi köpte med oss lite donken mat och en prinsesstubbe! Så vi åt och pratade en massa strunt och gosade med bebisarna! Det är såå roligt att träffa er flickor! Det blir ju inte så ofta!
Innan vi åkte till Josse så var vi in på kuoplen. Jag hade med mig 6 stycken spel som jag var in på game och bytte in så nu är jag stolt ägare av Lips2!!=D

Åhh!! Jag blir så trött på mig själv! När jag kom hem så skulle Dennis hämta Oskar och åka och handla så han behövde mitt kort...... då hade jag glömt plånboken i Annas mammas bil som var på väg till Köping! Jätte sköjjj!!! Så nu är jag utan mitt kära visa kort tills måndag eller tisdag för då ska Anna lämna tillbaka bilen till sin mor!!
Tack gud för internetbanken!!!=)

Jag är sååå glad! Josse frågade mig idag om jag ville bli fadder till Alma<3! visst vill jag det! Känner mig otroligt hedrad=) och rörd=,D!
Jag får bestämma själv om jag ska sjunga en sång eller läsa en dikt. Det lutar för tillfället åt dikt hållet!

Jag MÅSTE åka och hälsa på käre bror i nya lyan också! Jag skäms faktiskt lite att jag inte varit dit! Kommer snart käre broder<3!!!

Det verkar inte som någon tänker plocka av bordet nu så jag får väl snällt kila iväg och fixa det nu!

TJINGELINGGGG!!!



Den här bilden tog vi när familjen Englund/Eveborg vär här på besök för några veckor sen=)

GRATTIS BELLA OCH JIMMY!

Till eran fina lilla pojke! Visst var det värt den långa väntan?
Tänk vilken upplevelse det är att föda barn egentligen. Att man får vara med om det (sen att det gör förbannat ont är en annan femma). Så fort man får upp det lilla livet på magen så försvinner all smärta. Och lättnaden att bäbis är på utsidan istället för insidan tillslut. När man går där med den stora magen så tror man att man ska få gå sådär i all evighet. Det trodde iaf jag!
Idag kl 14.15 är våran lilla Alice 8 veckor! Tänk att för åtta veckor sen låg hon inuti min mage! Det är såååå konstigt! Och tiden går ju så fort också. Först föds dom och VIPS! så börjar dom skolan.......=)
Ännu en gång grattis Bella och Jimmy till eran Alexander<3!!

Och grattis till världens bästa Tommy som idag blir hela 39år!! Vi tänker våldgästa dig ikväll bara så du vet!

Dåligt med sömn blev det inatt så vi hoppar över kyrkis.

Puss puss<3

Listiga små pojkar......=)

I morse körde jag mamma till jobbet och då passade jag på att handla på lidl... dyrt blev de men mat har vi=) Jag var också in en sväng på mejk och köpte nya kaffemuggar och två nya adventsstjärnor! Hoppas att dom ringer om tapetseringen snart. Skulle ju va guld om det blir klart till advent! De ska bli så mysigt att få ställa fram ljusstakar=)
Idag har jag fått gett Alice ersättning tre gånger..... snart kommer hon inte vilja ha mitt bröst mer=( men men.... sånt är livet....
Igår lekte Oskar med Isak! Han följde med hem efter skolan. Det var Camilla som skulle gå och hämta Oskar men hon fick med sig en extra! ha ha!! han skulle egentligen till fritids men dom hade sagt till fröken att deras mammor hade sagt att dom skulle leka!! Skitungar!! haha!! Så Isaks mamma fick komma hit och hämta istället=)
Dom har så kul ihop dom där två! Lika listiga och fundersamma eller vad man ska säga.... Sötnosar<3

På torsdag ska vi få passa Junie<3! 

Nu måste jag ta hand om mina barn! 

Puss puss<3

Lördagsmys=)

Tack för alla fina kommentarer! Visst är dom fina mina små=).
Vi måste försöka välja vilket kort vi ska sätta i tidningen! Men det är lättare sagt än gjort ju! Alla är ju fina!(förutom at jag har dubbelhaka på alla men de kanske går å trolla bort;)) Men vi måste göra det snart. Och så måste vi välja ut vilka vi vill ha förstoring på också! Jag som är SÅÅÅ duktig och snabb när det gäller att bestämma sig!

Igår var Moa, Andreas, Junie och Camilla här! Vi lagade mat och åt och hade jätte trevligt. Det var jag och Moa som handlade och jag tror att båda var lika hungriga och trötta för det blev bara tok! haha! Så om nån såg oss och undrade så hade vi INTE druckit! Haha! Men man kunde nästan tro de! Kul hade vi iaf! Vi skulle titta på Idol också men vi bara åt och åt! Andreas hjälpte Oskar att måla Pokémon också! jag tror att Andreas är Oskars nya Idol!

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi tog det väldigt lugnt på förmiddagen. Moa och Junie var här en liten sväng och fixade kort=) Trevligt<3
efter det åt vi lite mat och sen åkte vi till moster i Storå för att hämta mamma. Hon har hjälpt henne att städa ur gamla huset. Dom har alltså flyttat och bor numera i Guldsmedshyttan=) Jätte mysigt hus var det. Kul att träffa moster och kusinerna! Alltid kul.
När vi kom hem så fixade jag  och mina barn lite *hemlisar* till pappan i huset! Sen hade vi myskväll med film och chips!

Jag måste sluta dricka så jävla mycket dricka! Fikabröd VET jag att jag inte kan sluta med men den förbannade läsken!! Det är ju sååå gott men det blir för mycket! Måste dra ner på det iaf innan jag börjar rulla fram!;)

Morgondagen är inte riktigt klar än så vi får se hur upplägget blir.
Just de!! I Onsdags blev Alice 7 veckor!<3

Den här söta skrattbilden lyckades Dennis ta när jag låg och sov! söööt<3

Världens finaste ungar<3


SNÖ!!!!

Tror ni det var svårt att få upp Oskar ur sängen i morse?! Haha! Han bara flög upp! Klädde på sig och käkade frukost i en jäkla fart! <3 Hoppas vi får åka pulka snart!

Idag har jag städat. det är bra=) Jag började lite smått i morse men tog en liten rast på ca 4-5 timmar;) Jag fick nämligen besök av min käre mor, Fia och hennes käre mor och sen kom Lasse och Maggan. Trevligt trevligt! Jag äskar att ha besök! Kaffe och bulle blev det! mmmm!!

På söndag är det fars dag! Undrar vad jag och mina barn ska hitta på för fint till pappan=)! Ska åka och tända ljus vid min pappa då också. Jag var där allhelgona men innan dess kommer jag inte ens ihåg när jag var där. Jätte länge sen. Men jag känner inte samma behov av att gå dit som jag gjorde i början. Då var jag där en gång om dan för att se så lyktan lyste. Det var alltid ett ljus tänt där då. Men jag tänker på honom väldigt ofta! Det som kan kännas jobbigt just nu är att han aldrig fick träffa Alice=( Och att Alice aldrig kommer att få träffa sin morfar. Men tyvär så är det så livet är..... Jag kommer ihåg när jag var liten och nån kompis berättade att dom aldrig hade träffat tex sin morfar eller farmor eller så. Jag tyckte att det var jätte konstigt. Jag har ju haft turen att jag har vuxit upp och haft tex morfar i mitt liv! Det är jag väldigt glad för!!

Snart kommer Oskar och Dennis hem med pizza=)=) De ska bli mumsss!
Jag ska kägga upp en bild på mej sen men det är faktiskt så att jag och kameror inte kommer så bra överens så jag vette fan om jag hittar nåt kort där jag ser normal ut. Fast och andra sidan så är jag ju inte så normal så kanske inte gör nå!;)

Jag fick en sån lustig historia på mejlen av Josse för ett tag sen. Jag skrattade så mycket så jag bjuder på den här:


Ett medelålders par i Pajala längtar en kall vinter till värmen på Mallorca där de gifte sig för 20 år sedan.
Mannen åker av olika skäl ner dagen före hustrun. När han checkat in på hotellet så upptäcker han att hotellrummet har en dator och internet.

Han bestämmer sig för att skicka ett mail till sin hustru som fortfarande är kvar i Sverige, han stavar tyvärr fel i mailadressen och i cyberrymden betyder detta att mailet hamnar hos någon annan.....
I detta fallet så hamnade det hos en prästänka som just hemkommit från sin mans begravning.

Sonen finner henne avsvimmad vid datorn och läser detta på skärmen...

"Till min älskade hustru.
Jag har precis kommit fram, jag förstår att du är förvånad över att höra ifrån mig, men de har datorer här numera och jag ville passa på att maila.
Allt är förberett för din ankomst imorgon, jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas att din resa blir lika problemfri som min.

P.S.
Det är verkligen hett här nere
D.S.

Ny blogg!

Japp! Jag har flyttat hit istället och jag TROR att den här sidan är lättare.
Vi kom hem från kyrkan för en stund sedan. Det var ljusgudstjänst och ljusvisning! Jätte mysigt var det och jag kände att jag verkligen behövde de. Innan var jag så arg och ledsen. Men när vi väl kom dit så kändes det bättre.
Oskar hade gjort ett jätte fint ljus som vi ska tända sen. Och så sjöng dom såååå fint barnen!=) Jag blir så varm om hjärtat=)
De ska bli så kul att börja jobba sen i Januari och få träffa alla härliga ungar!

På förmiddagen var Moa, Junie och Camilla här. Vi åt frukost och kollade lite på "Kvarteret skatan" och "Percy tårar"! Mysigt mysigt!
Vi ska få omtapetserat här hemma=)=) De ska bli skojsigt! Vardagsrummet och köket ska få nya tapeter!! De blir nog bra.
Nu ska jag gå och gosa med fina lilla familj!
puss puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0