"ALLA VI SOM......."

Nu ni ska passaten säljas!!! Så hör ni nån som vill köpa bil billigt så höjta te! Nu är den lagad=)
Om allt går som det ska så har vi nya bilen om ca två veckor!!! Tjohoooo vad skönt det ska bli!!!!

Åhh!!! Jag måste få gnälla lite! Jag blir så trött på alla töntiga grupper på facebook. Ni vet: "alla vi som.....". Nu senast såg jag en grupp som hette nånting i stil med: "Alla vi som överlevde svininfluensan utan besprutning"! Jasså ni blev inte sjuka! hmmm... hur kan det komma sig? Det kan inte vara så att det beror på att majoriteten av sveriges befolkning tog sprutan? Jag är såklart ingen expert men det är min teori!  Så istället kan ni tacka mig och resten av de ca 60 procenten som valde att ta sprutan! Moahahaha!!!! Det är våran förtjänst!!! Tror JAG, måste jag väl tillägga=) Klandrar absolut ingen som valde bort sprutan, jag blir bara så matt på alla dessa grupper och den här var ett ypperligt bra exempel att gnälla om;)
Nog!

Tack Å Hej!

Hönan 5 månader

Tiden springer iväg snabbt som attans och idag är våran lilla höna hela fem månader!!! Tänka sig så fort de går!

Snart är det dags för dop! Det ska bli jättekul! Som det ser ut nu så kommer inte Alice att ha någon fadder. För det första så har inte Oskar någon och för de andra så kan jag inte välja!!! De går bara inte. Jag/vi har så otroligt många fina vänner! Men vi kan ju säga att inofeciellt så är ni alla faddrar! Då blir det rättvist=)

På söndag sticker jag och Oskar tillsammans med Fia och Hugo iväg med Cinderella! Det ska bli såå roligt!

Och FÖRHOPPNINGVIS (håller tummar och tår) får vi snart köpa en ny bil också! Underbart!!!! Så "passaten from hell" är till salu! Men jag lovar att laga den innan jag säljer den! HAHA!!

Nu börjar det bli dax att peta i sig lite mat innan jobbet! Mata ankor ska jag göra på jobbet idag=) Och baka/äta semlor!!! Jag älskar verkligen mitt jobb!!!


Puss på er alla!!♥♥

Onsdag

Idag fick Oskar följa med mig och Alice till kyrkis. Han hade ju såååå ont i magen så han kunde inte gå till skolan utan det var bättre att han följde med oss dit och vilade lite i borgen... haha!! Han är för rolig. Så fick det bli iaf. Men jag betonade att det var bara den här gången!!!! Jag ville ju gå dit så jag kunde göra allahjärtansdag kort!!!=) Hade de inte varit för det så hade vi stannat hemma eftersom Oskar är "sjuk". =p


Nå väl.... Vi hann med fagers också med Moa och Junie! Trevligt! Vi ses inte så jätteofta längre, man har fullt upp! Men det är lika trevligt varje gång<3

Tycker Lina ska åka oh föda barn nu. Så de så!

Tror jag tar mig en dusch innan jobbet för jag är så frusen!


Puss puss!!

Söndag

Lite småtrött idag efter gårdagen. Men det var sååå trevligt!!  Tack Tjejer!!!!

I morgon jobba! Blir bra de. Förhoppningsvis spinning också! Nån som vill med?

Raklödder är inte lika bra som hårmouse...... fråga Linda! hahahaha!!!!! Sååå roligt!!!

Puss å hej!

Torsdag

Veckorna går så sjukt fort nu när Dennis är hemma måndagar och jag har börjat jobba! Men det är skönt. Snart är det vår=)

Det har kommit rätt lite snö!! Idag är det ju riktigt fint väder oxå! Härligt!

Snart kommer fina Sofia hit med lite lunch! Hon är så snäll=) så vi ska luncha lite och kanske fortsätta planera våran lite båttripp som vi tänkte göra med grabbarna! Vi tänkte lämna småttingarna och papporna hemma och bara lägga energin på de stora! Jättekul ska det bli!

Nu ska jag plocka undan lite innan hon kommer.

Hej hej!


pulka!

Slänger ut jackan på tradera nu istället och hoppas få ut ett hyfsat pris=)

Har vart och jobbat idag på eftermiddan med världens goaste ungar! Tänk vilket jobb jag har! Få betalt för att åka pulka två timmar!!! Hur kul som helst! Kan tänka mig att det blir ännu roligare i morgon eftermiddag=)

Jag lagade också mat till min kära syster idag också. Jag fick ett sms där det stod: "Kan inte du laga nå god mat till mig tills jag slutar kvart över två?" Jomenvisst! Hon har ju världens snällaste syster den ungen! Fläskfilé och potatisklyftor fick hon! Ja e så snäll!!! Och är förövrigt på väg hit just nu för hon va sugen på omelett!!!! hahahaha!!! Då är det ju tur att jag är så snäll;)

Idag fick jag oxå säsong 4 och 5 csi lasvegas av min älskade sambo! Han är så snäll så=) Ett spel fick jag oxå! Attans vad han kostar på mig! Nånting i görningen?? hihi=) De tror jag inte!

Nej! Nu kom söstra mi! Bästa att börja kocka omelett omedelbart!!!


På återseende! puss<3

RSS 2.0