Hellooooo!!!!

Nu var det typ hundra år sen jag bloggade men de har vart fullt upp!!!

På julafton var vi en hel hög här hemma hos oss!!! Vi var tio stycken till maten. Fick plats med nödånäppe.....  Sen kom Peter och Åsa lagom till tomten så med Alice var vi 13 stycken i våran lilla lägenhet!! 14 när tomten var här..=)

Oskar tjatade hela dagen att vi väl kunde öppna ett eller två paket innan tomten kom, och ändå hade han fått paket i julstrumpan. När tomten kom och han öppnade sina presenter så var han så tacksam över allt han fått=) Han öppnade ett paket med en pokemon tidning i och blev alldeles till sig:" ÅHHH!!!! Vem har jag fått en av?! Precis en sån har jag önskat mig! Tack såååå mycket!!!!" Av en tidning liksom. Jag blev ju inte lite varm om hjärtat<3 Sen när alla paketn var öppnade så sa han:" Tack så myclet allihopa!!" Jag blir så glad! Han är så himla duktig min stora kille! Alice fick också massa klappar men hon somnade så jag och Oskar hjälptes åt att öppna=) Massa fina kläder och leksaker fick hon! Just de! Hon fick ju en gåstol av sin mormor oxå=) Ska bli kul sen när hon kan använda den, hon är lite för liten än.

På juldagen åkte Oskar till farmor för att fira jul! Gissa vad han fick där....... en SNOWBOARD!! Tjoho!!! va lycklig han blev. Jag som hade tänkt att han skulle få lära sig åka skidor först. Men men..... Nu kanske jag låter dum men jag tycker faktiskt att den som köpte den kunde ha frågat mig eller Dennis först för det blir ju vi som får springa med honom där uppe i backen, och ingen av oss kan åka snowboard. Min son har inte världens bästa tålamod direkt...... men men..... Farmor köpte boots åt honom igår så idag fick han prova. Det hade faktiskt gått jättebra!!! Phuu! Så nu har jag tänkt att jag också ska försöka lära mig...... Det blir ju intressant... hahaha!!!!

I måndags kom Dennis mor, hennes karl, hennes karls son, Fredrik, Elisabeth och Douglas! Vi firade en liten mini julafton här och jag hade gjort stek och bakat minibiskvier! mumma!!!!! Barnen fick ännu mera fina presenter och jag och Dennis fick en flaska skumpa till nyårsafton + en kryssning=) Bröderna fick också det så vi bestämde att vi skulle åka tillsammans! Det ska bli kul!  Oskar fick lego starwars! De tyckte Dennis va kul, då hade han nå å göra! Alice fick en hoppgunga!! Hon fick också en superfin sovpåse från lundmyhr! Hon är så söt i den! Jag ska lägga upp en bild sen! Mycket klappar blev det och Oskar var så suupernöjd med allt!

I morgon ska vi hem till familjen Lassfolk/Johansen för att fira nyår! Familjen Bergman/Landmark kommer oxå!=) De ska bli jätte mysigt att umgås med käraste vännerna en stund också!!!

Nu ska jag slänga mig i soffan och tvinga Dennis att kolla på CSI med mig(säsong tre)!!!!


Tjingeliiingggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Granen står så grön och grann stugan........

Idag har vi: handlat julmat, klätt granen, bakat dammsugare+biskvier, grilljerat skinka....=) Nu kikar vi på sagan om ringen och slår in de sista klapparna! I morgon kommer vi vara 13(!!) stycken här hemma i våran lilla lägenhet... men finns de hjärterum så....

Det ska bli riktigt mysigt med julafton i morgon! Det allra roligaste är ju faktiskt att se på när Oskar öppnar klapparna! Snacka om lycka!
Han har nog ganska svårt att sova nu. 5 min tog det sen ropade han: "mamma!!! jag ska säga en sak!!!" jag hade precis satt mig här vid datorn för att ta de lungt en stund så jag ropade att han fick vänta. De tog typ 20 sekunder innan han ropade igen så jag tänkte att de kanske var viktigt....... "mamma, om man har tio stycken tior då blir de hundra!" De va de han ville berätta. Han kanske vet om att jag är urusel på matte? Vem vet..... viktigt var det iaf! HAHA!!!  Nu ska jag fortsätta med stöket en stund innan jag slår mej ner brevid älsklingen i soffan!


GOD JUL ALLA!!!!!

PUSS OCH KRAM!

Jag vill ha ett långt och lyckligt liv!

Oskar satt och kikade på Bert på datorn. Jag kunde ju inte låta bli att titta jag också=) Bert skulle iaf få en sista önskan innan han skulle få spö av dödgrävarn och då sjöng han: "jag vill ha ett långt och lyckligt liv!" Och det är ju det man vill! Ha ett långt och lyckligt liv. Människan har en tendens att alltid vilja ha fler och större saker och man kan ju inte låta bli att önska sig mer pengar, ny bil, större hus osv. Men som Bert säger, JAG VILL HA ETT LÅNGT OCH LYCKLIGT LIV! Det är vad jag vill ha! Livet går så fort och livet är verkligen en berg och dal bana. Men vet aldrig vad som komma skall och jag är så otroligt lycklig över det jag hittills har fått! Två helt underbara ungar och en helt fantastisk sambo som jag älskar så otroligt högt, det finns inga ord..... Och jag är så glad att jag har så många underbara vänner som jag kan lita på och som ALLTID ställer upp! Ni vet vilka ni är och utan er skulle jag inte fungera. Livet har sina motgångar, ibland är man nere i dalen men, konstigt nog, tar man sig alltid upp på berget igen!!=) Och tur är väl det! Att livet inte är som en enda stor dal som man inte kommer upp från eller att livet inte är som ett enda stort berg som man aldrig ramlar ner ifrån. Man kan ju inte ta sig upp om man inte ramlar ner;)
Utan min familj och mina vänner så skulle jag inte kunna ta mig upp ur mina dalar iaf. Usch vad sentimental jag blev nu!!! Men de gör inget;)

Nu ska jag försöka finslipa mig lite grann så jag är fin inför morgondagens utgång!!!!!! ska bli så roooooligt!!

Förresten!!!!! Alice skrattade på riktigt igår!!!!!!!!!!!!!!! Och idag har hon börjat med att försöka vända sig!!!=) Tre månader har redan gått! hej hå så fort det går!!!!
puss puss!!!!

Hahahaha!!!!!




"Vad kallar man grävlingar i Norrland?"
"Grytlappar."


Alla barnen stödde Världsnaturfonden
utom Amanda
hon sköt en panda


Alla barnen gick i kyrkan
utom Nathan
han gillade satan

Alla barnen gick på kasperteater
utom Josefin
hon gick på kokain



Alla barnen fick plåster på såren
utom Ida
så hon fick lida

Roliga annonstexter:

- Bulldog säljes, Äter det mesta och tycker mycket om barn.

- En länstol som i många år tillhört en revisor med stoppning och överdrag på ryggen säljes på grund av dödsfall.

- Fallskärm. Använd endast en gång, aldrig öppnad. Liten fläck.  

- Barnbarn + sittvagn 375 kr.

- Frysbox, 2 år, i nyskick, lagom till 2-3 personer.

- Gul nackad papegoja till salu. - Äldre dam eller herrcykel köpes billigt.

- Klocka upphittad. Återfås mot beskrivning av Kurt

- Tvåmanstält. Använt en gång. Bytes mot barnvagn.

- Promenadkäpp borttappad av herre med silverknopp i ändan.

- Person som kan ta hand om hästar som inte röker eller dricker.

- Lägenhet med utsikt över grönområde och parkettgolv.

- Fin trea med balkong utan insikt.

- Liten stuga i Sälenfjällen med bastu på 65 kvadratmeter.

- På mitt konditori serveras lemonad, tillverkad av undertecknad själv, som är korkad och stämplad.

- Välkomna till Anton Carlsson – rökt laxhandlare från Blekinge.

- Workout – vi bygger kroppar som håller livet ut.

- Hos oss bor du billigare än du betalar för.

- Björks bussresor – ett alternativ till en trevlig semester.

- Dagens ros till den man och den kvinna som hjälpte mig till sjukhuset efter att ha brutit min fot.

- Är du myndig? Är du svensk medborgare? Är du intresserad av det svenska försvaret? Är du fullt frisk?

Lampj*vel!!!!

Vi hoppade över bion idag. Vi blev helt enkelt för lata;)
Idag har vi (dennis) försökt att koppla i och skruva upp våran nya lampa som vi ska ha ovanför bordet....... Det hela började igår när vi äntligen hade alla grejer hemma. Kontakten funkade inte. Dennis krånglade som fan och bytte och provade i andra rum osv..... Så idag åkte han till expert och köpte tre nya kontakter.... 130kr...... billigt!! Ah... haha! Det funkade iaf inte. Och jag började svära lite för mig själv att "förbannade lampjävel vi skulle minsann inte ha köpt den jävlen.." grrrrrr!!!! Men så visade det sig att man kan sätta i kontakten på tre olika vis........... så det var varken fel på lampan eller konakten...... Så det var ju bra! tralalala! Äntligen! men...... då gick krokjäveln sönder!!!!!! Tänka sig! Dennis var såååååå argg!!!!! Då hade han stått där och fixat med den förbaskade lampan när det äntligen funkade! Så halva kroken sitter nu uppe i taket och går ej att få loss. Så i morgon (förhoppningsvis) får vi borra ett nytt hål och sätta i en ny krok... Det går ju sååå bra för oss!u Nåväl.....

Nu ska vi iaf snart äta och sen kommer syster hit för hon och jag ska dricka lite vin och äta ost och kex!! Mys!

Nu ska jag kocka lite!


Huj!


Fredag=)

Äntligen fredag! Jag ÄLSKAR fredagar! Ett till tecken på att jag börjar bli gammal kanske.... haha!=) Idag ska Oskar till farmor och vara där tills söndag! ojoj!!! De va ett tag sen han var borta så länge i ett streck! Dom ska baka lussekatter och pepparkakor. En liten tradition dom har=) I morgon ska jag och Dennis gå på bio i Ludvika! Luftslottet som sprängdes!! WEEHHOOOO!!!!! Nån som vill med? Mamsen kommer och passar brallisen i några timmar. Det blir första gången hon är själv så länge med nån annan än mamma och pappa. Men de går superbra för hon är så duktig! Och mormor är också duktig=)

Nu har jag köpt CSI säsong 2! En skiva är avklarad och vi har börjat på den andra. I morgon får det bli maraton när stora skrutten är hos farmor! På söndag är det julavslutning för barntimmarna!! Hej och hå vad tiden går!! Snart börjar allvaret! TJOHOOOOOO!!!

Nu har jag beställt en liten present till mitt lilla gudbarn<3 Jag längtar så tills nästa helg när jag får träffa mina fina vänner!!! Och en liten födelsedagspresent till en annan fin vän slank med ner i varukorgen också=)

En kul historia:

En tjej skulle gifta sig och väninnorna hade ställt till med möhippa för henne. Under möhippan blev det en massa tokiga upptåg med sång på stan och senare lite lättklädd dans av en manlig strippa. Ett par dar senare satt hon i bilen när hon upptäckte att hon hade sin prestent från möhippan med sig: en dildo. Generat slängde hon ut den genom fönstret, men det bar sig inte bättre än att den landade på bilen bakom. I den satt en pryd kvinna med sin lille son, som utbrast:
"Oj, vad var det?"
"En insekt", sa mamman för att inte behöva förklara närmare.
"Vilken jävla balle den hade!"
hahahahaha!!!!!

Puss och kram


RSS 2.0